Thursday, 21 March 2013

Taklimat Halatuju Pelajar selepas SPM


Saudara/I,

TAKLIMAT KERJAYA DAN PENDIDIKAN KOLEJ MCS DENGAN BANTUAN PENDIDIKAN 1 MALAYSIA

Dengan segala hormatnya merujuk perkara di atas.

2.         Kolej MCS merupakan sebuah Institut Pengajian Tinggi Swasta yang ditubuhkan di Selangor. Kami menawarkan pelbagai kursus pengajian di peringkat Sijil, Diploma dan Ijazah yang diiktiraf oleh Malaysian Qualification Agency (MQA) dan Jabatan Pembangunan Kemahiran (JPK).

3.         Sebagai menyokong usaha kerajaan untuk meningkatkan pendapatan rakyat, Kolej MCS akan menawarkan BANTUAN PENDIDIKAN 1 MALAYSIA untuk berpeluang menggalakkan para pelajar melanjutkan pengajian di peringkat Ijazah disamping berpeluang menjadi warga kerja di Kolej MCS.

4.         Sehubungan itu, kami menjemput saudara/I untuk menghadiri sesi taklimat kerjaya dan pendidikan Kolej MCS dengan Bantuan Pendidikan 1Malaysia seperti berikut : 

Tarikh              : 23 Mac 2013                                                                                                             Tempat             : Kolej MCS                                                                                                                Masa                 : 9.30 pagi – 11.30 pagi

·         Digalakkan hadir bersama ibubapa/penjaga.
·         Sila bawa bersama salinan keputusan SPM/STPM , Resume pelajar. dan IC anda.
·         Sila bawa pendaftaran RM100.
·         Sila SMS ( hadir/tidak) bagi maklum balas kehadiran saudara/I.

    Semoga dengan bantuan pendidikan 1 Malaysia ini akan dapat membantu meringankan beban saudara/I untuk memiliki segulung Ijazah dan peluang kerjaya. Untuk maklumat lanjut saudara/saudari boleh menghubungi Mr.Shamsul di talian 012-9182920

Sekian, terima kasih.

SMS<nama><hadir> ke 012-9182920

Dapatkan Voucher RM200 bagi yang mendaftar!!!

0 comments:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More